Re-integratie bij burn-out

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Burn-out coach autisme
Autisme begeleiding
Re-integratie bij autisme
Assertiviteitstraining
Reintegratie-bij-burn-out
Reintegratie-bij-burn-out

Re-integratie na burn-out komt bij medewerkers met autisme vaak voor. Wij bieden hiervoor een maatwerk re-integratietraject voor medewerkers die moeten re-integreren na langdurige ziekte, uitval en burn-out.

Dit re-integratietraject kan in Groningen, Winschoten, Assen of Drachten worden gevolgd.

Re-integratie bij burn-out en autisme

Ben jij of is één van je medewerkers al lange tijd uit de running geweest of uitgevallen door een burn-out? Dan is het belangrijk om de terugkeer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Re-integratie bij autisme en burn-out kan ingezet worden om stapsgewijs weer terug te keren naar de werkomgeving. Daarbij vinden wij het belangrijk om rekening te houden met eventuele beperkingen en je herstel. Een burn-out bij autisme ontstaat vaak door te hoge werkdruk, ernstige overprikkeling en langdurig over je grenzen heen gaan. Re-integratie bij burn-out en autisme moet dan ook zorgvuldig begeleidt worden.

Herstellen van een burn-out

Ben je nog herstellende van een burn-out? Wil je in overleg met je werkgever re-integreren of wil je als werkgever een re-integratietraject bij autisme ?inzetten? Als je langere tijd onder hoge werkdruk hebt gewerkt en veel stress hebt ervaren, zal je lichaam steeds meer moeheidsverschijnselen vertonen. Vaak merk je bij een burn-out dat je lichaam misschien nog wel wil, maar je geest werkt niet meer mee en alles is gewoon te veel. Bij medewerkers met autisme heeft dit ernstige gevolgen op zowel emotioneel, fysiek, sociaal en mentaal gebied. Bij re-integratie bij burn-out en autisme, zullen wij hier dan ook de nodige aandacht aan besteden.

Maatwerk autisme begeleiding bij een burn-out

Het re-integratiebureau binnen ons Autisme Centrum helpt en begeleidt mensen met autisme bij re-integratie na een burn-out. Wij hebben de nodige ervaring met het coachen en begeleiden van mensen met autisme die een burn-out hebben gehad of daar nog (deels) mee te maken hebben.

De volgende onderdelen kunnen wij bij re-integratie bij burn-out inzetten:

Naast de maatwerk re-integratie begeleiding en autisme coaching, zullen wij alles op alles zetten om de medewerker weer aan het arbeidsproces te kunnen laten deelnemen.

Terugkeer naar oude functie is niet meer mogelijk?

Na ziekte, depressie of uitval door autisme klachten, kan het voorkomen dat terugkeer naar je oude of huidige functie niet meer mogelijk is. Gedwongen andere keuzes moeten maken voor iemand met autisme is absoluut niet leuk. Het geeft je echter ook tijd en ruimte om andere banen te ontdekken en een nieuwe en misschien veel betere baan te zoeken. Met behulp van intensieve gesprekken, loopbaantesten, evaluaties en onze blik op de arbeidsmarktperspectieven, brengen wij alle mogelijkheden in kaart. Re-integratie bij burn-out met autisme is bij ons maatwerk re-integratie coaching. Flexibel waar nodig, maar altijd met een hoge mate van betrokkenheid en professionaliteit.

Meer weten over re-integratie bij burn-out en autisme?

Wil je meer informatie over re-integratie bij burn-out en autisme? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

    “Re-integratie bij burn-out en autisme doen wij op duurzame wijze”