Autisme coach

Autisme coach
Autisme coach Groningen, Friesland en Drenthe

Ben je op zoek naar een ervaren autisme coach die je kan helpen met je vraagstukken of bij werkproblemen? Binnen ons Autisme Centrum kan de autisme coach je begeleiden bij de diverse vragen en problemen.

Autisme coaching waar jij dat nodig hebt

Mensen met autisme kunnen bij de juiste begeleiding zeker goed functioneren in de maatschappij. Door verschillende oorzaken kan je bij voortdurende spanning op ten duur overprikkeld raken of uitvalverschijnselen vertonen. Gelukkig het Autisme Centrum Groningen je hierbij de juiste begeleiding bieden. Wij zijn autisme coach in de regio Groningen, Friesland of Drenthe. Woon jij in deze regio en wil je graag advies en hulp in de dingen waar jij tegenaan loopt met je autisme? Wij zullen je dan koppelen aan de autisme coach of therapeut die het beste bij je past.

Ervaren autisme coach

Als autisme coach hebben wij op verschillende manieren kennis en ervaring met mensen met autisme. Wij zijn daarom ook goed op de hoogte van alle voorkomende autisme problematiek, gedragspatronen en struikelblokken. De autisme coach kan na een eerste kennismakingsgesprek een maatwerk begeleidingstraject voorstellen. Samen met jou gaan we werken aan de punten waar jij persoonlijk en mogelijk in je werk tegenaan loopt. Naast autisme coaching, bieden wij ook specifiek burn-out coaching, re-integratie en maatwerk assertiviteitstraining bij je ontwikkelingspunten.

Werken aan je je zelf en je vaardigheden 

Wij vinden het heel belangrijk dat er een goed onderling vertrouwen is tussen jou en de autisme coach. Wij willen natuurlijk wel dat je je bij ons op je gemak voelt en durft te praten over de problemen en struikelblokken waar jij dagelijks tegenaan loopt. Als je bij ons een goede ‘klik’ ervaart, verloopt autisme coaching  op een aangename, begripvolle wijze en dat schept een band tussen jou en de autisme coach. Wij coachen niet alleen op het persoonlijk vlak, maar kijken ook probleemoplossend waar wij je beter en sterker mee kunnen maken. Of het nu gaat om het verbeteren van je communicatie vaardigheden, sociale omgang met mensen om je heen of op je werk, wij staan graag voor je klaar om je handvatten aan te reiken waar jij mee verder kunt.

Wat kan ik van de autisme coach verwachten?

Wanneer kan een autisme coach voor jou zinvol zijn?

  • Als je telkens weer tegen dezelfde autisme problematiek oploopt

  • Als je beter wilt leren communiceren met de mensen om je heen

  • Als je wilt werken aan je zelfvertrouwen en zelfbeeld

  • Als je meer persoonlijk succes uit je leven wilt halen

  • Als je je vaak verkeerd begrepen en niet gehoord voelt

  • Als je werkbare tools aangereikt wilt krijgen om beter met je autisme om te gaan

  • Als je stil blijft staan in je persoonlijke ontwikkeling

Meerdere spreeklocaties

Afhankelijk van je vraag en hulpbehoefte, plannen wij een eerste kennismakingsgesprek in. Dit kan bij ons op kantoor in Groningen of op onze spreeklocatie in Assen of Drachten. Daarnaast bieden wij ook steeds meer online autisme coaching als je niet in de regio woont of hier zelf de voorkeur aan geeft.

Onze werkwijze

Nadat je aanvraag bij ons is binnengekomen, plannen eerst een (telefonisch) kennismakingsgesprek in. Hierin bespreken wij jouw problemen, vragen en behoeften, zodat wij dit goed in kaart kunnen brengen. Op basis hiervan stellen wij een voorstel op en mailen dit naar je toe. Afhankelijk van je hulpvraag, zullen wij de juiste autisme coach of therapeut aan jou koppelen waarmee wij samenwerken.

Meer informatie van de autisme coach?

Wil je meer informatie over onze werkwijze, heb je een vraag of wil je je misschien autisme coaching aanvragen? Vul dan je gegevens in en dan nemen wij snel contact met je op.

    “Autisme coach voor volwassenen in Groningen, Friesland en Drenthe”