Autisme coach

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Autisme begeleiding
Loopbaanbegeleiding
Re-integratie bij burn-out
Assertiviteitstraining
Autisme coach
Autisme coach

Autisme coach Groningen, Friesland en Drenthe

Ben je op zoek naar een ervaren autisme coach die je kan helpen, met je kan praten en begrijpt waar je tegenaan loopt? Binnen ons Autisme Centrum kan de autisme coach je begeleiden bij de diverse vragen en problemen.

Autisme coaching waar jij dat nodig hebt

Mensen met autisme, PDD NOS of Asperger kunnen zeker goed functioneren in de maatschappij. Door verschillende oorzaken kan je bij voortdurende spanning op ten duur overprikkeld raken of uitvalverschijnselen vertonen.  Gelukkig het Autisme Centrum Groningen je hierbij de juiste begeleiding bieden. Wij zijn autisme coach in de regio Groningen, Friesland of Drenthe. Woon jij in deze regio en wil je graag advies en hulp in de dingen waar jij tegenaan loopt met je autisme? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ervaren autisme coach

Als autisme coach hebben wij op verschillende manieren kennis en ervaring met mensen met autisme. Wij zijn daarom ook goed op de hoogte van alle voorkomende autisme problematiek, gedragspatronen en struikelblokken. De autisme coach kan na een eerste kennismakingsgesprek een maatwerk begeleidingstraject voorstellen.  Samen met jou gaan we werken aan de punten waar jij persoonlijk en mogelijk in je werk tegenaan loopt. Naast autisme coaching, bieden wij ook specifiek burn-out coaching, re-integratie bij terugkeer naar werk en loopbaanbegeleiding bij een nieuwe baan vinden.

Werken aan je je zelf en je vaardigheden 

Wij vinden het heel belangrijk dat er een goed onderling vertrouwen is tussen jou en de autisme coach. Wij willen natuurlijk wel dat je je bij ons op je gemak voelt en durft te praten over de problemen en struikelblokken waar jij dagelijks tegenaan loopt. Als je bij ons een goede ‘klik’ ervaart, verloopt autisme coaching  op een aangename, begripvolle wijze en dat schept een band tussen jou en de autisme coach. Wij coachen niet alleen op het persoonlijk vlak, maar kijken ook probleemoplossend waar wij je beter en sterker mee kunnen maken. Of het nu gaat om het verbeteren van je communicatie vaardigheden, sociale omgang met mensen om je heen of op je werk, wij staan graag voor je klaar om je handvatten aan te reiken waar jij mee verder kunt.

Wat kan ik van de autisme coach verwachten?

Wanneer kan een autisme coach voor jou zinvol zijn?

  • Als je telkens weer tegen dezelfde autisme problematiek oploopt

  • Als je beter wilt leren communiceren met de mensen om je heen

  • Als je wilt werken aan je zelfvertrouwen en zelfbeeld

  • Als je meer persoonlijk succes uit je leven wilt halen

  • Als je je vaak verkeerd begrepen voelt en/of eenzaam voelt

  • Als je werkbare tools aangereikt wilt krijgen om beter met je autisme om te gaan

  • Als je betere contacten wilt leggen met de mensen die belangrijk voor je zijn

Meerdere spreeklocaties

Afhankelijk van je vraag en hulpbehoefte, plannen wij een eerste kennismakingsgesprek in. Dit kan bij ons op kantoor in Groningen of op onze spreek locatie in Assen, Drachten of Winschoten. Wil je liever dat we een eerste keer bij jou thuis afspreken, dan kan dit in bepaalde gevallen ook. Afhankelijk van je woonplaats, kan de autisme coach ook met je afspreken op een rustige locatie in je eigen regio ergens in Groningen, Friesland of Drenthe. Wij hebben verschillende ‘spreeklocaties’ in de noordelijke regio’s waar wij onze klanten ontmoeten. Dat is fijn voor jou en hoef je er niet zo ver voor te reizen.

Onze werkwijze

Nadat wij een eerste kennismakingsgesprek met je hebben gemaakt en jij je behoeften en vragen hebt uitgesproken, maken wij een voorstel plan van aanpak. Hierin spreken een aantal coachingsessies met elkaar af. Daarin staat benoemd waar jij aan wilt werken en hoe de autisme coach daar invulling aan kan geven.

Meer informatie van de autisme coach?

Wil je meer informatie over onze werkwijze, heb je een vraag of wil je je misschien autisme coaching aanvragen? Vul dan je gegevens in en dan nemen wij snel contact met je op.

    “Autisme coach voor volwassenen in Groningen, Friesland en Drenthe”