Loopbaanbegeleiding bij autisme

Loopbaanbegeleiding bij autisme
Loopbaanbegeleiding bij autisme 

Bij ons Autisme Centrum kun je loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen. Wij geven o.a. maatwerk loopbaancoaching bij werken met autisme, in het kader van re-integratie en bij problemen op het werk. Wij helpen je in je loopbaanontwikkeling met al je loopbaanvragen.

Loopbaanbegeleiding bij autisme in Groningen, Friesland en Drenthe

Vanuit ons Autisme Centrum werken wij voornamelijk in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Ervaar je problemen op je werk, heeft je werkomgeving moeite met jouw manier van communiceren of voel je je er niet tussen horen? Het kan ook zijn dat je je baan niet meer leuk vindt, geen werk (meer) hebt of onder je niveau werkt. Voor al je loopbaanvragen en problemen kun je bij ons loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen.

Loopbaanbegeleiding of jobcoaching?

In sommige gevallen wordt de diagnose Autisme Spectrum Stoornis op latere leeftijd vastgesteld. Je kan daardoor vastlopen in je werk, je gaan ergeren of afsluiten van de drukte in je werkomgeving. Het kan ook zijn dat je niet meer kunt of wilt voldoen aan de eisen die aan je gesteld worden. In bepaalde gevallen kun je dan ook loopbaanbegeleiding via je werkgever aanvragen. Dit kan ook in de vorm van autisme begeleiding of jobcoaching zijn. Wij zetten dan juist in op het behoud van je baan of gaan met je in gesprek om noodzakelijke verbeterpunten te bespreken.

Loopbaanbegeleiding bij een nieuwe baan vinden?

Ben je werkeloos, doe je verwoede pogingen om een goede baan te vinden, maar het lukt je niet? Wil je een nieuwe baan of zoek je ander, meer passend werk voor je zelf? Binnen ons Autisme Centrum bieden wij loopbaanbegeleiding voor MBO, HBO en WO opgeleiden. Deze doelgroep krijgt vaak niet de juiste begeleiding of hulp bij hun loopbaan. Waar vind je nu een loopbaancoach die veel kennis en ervaring met autisme heeft? Woon je in de regio Groningen, Friesland of Drenthe? Klop dan bij ons aan en dan gaan wij kijken waar wij jou als ervaren loopbaanbegeleider bij kunnen helpen.

Heb je een burn-out gehad, ben je langdurig ziek geweest of zoek je eigenlijk hulp bij het re-integreren terug naar werk? Lees dan verder op re-integratie bij autisme.

Altijd maatwerk op je behoefte afgestemd

Loopbaanbegeleiding bij autisme is altijd maatwerk. Elke persoon met autisme is weer anders. Waar jij mogelijk tegenaan loopt, kan bij een andere cliënt weer heel anders zijn. Wij bieden dan ook altijd een individueel loopbaantraject dat volledig is afgestemd op jouw behoefte. Heb je bijvoorbeeld hoogfunctionerend autisme, dan zijn jouw loopbaanvragen vaak heel anders dan iemand die net weet dat hij of zij autisme heeft. Wij kijken wat je knelpunten zijn, wat je loopbaanvraag precies is en streven samen naar het gewenste doel.

Op welke locatie wordt de loopbaanbegeleiding gegeven?

Wij geven loopbaanbegeleiding op onze locaties in Groningen, Assen of Drachten en online. Afhankelijk van je woonplaats, vinden de gesprekken plaats op de locatie waar jij het dichtst bij woont. Desgewenst kan dit ook online via Teams.

Loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen?

Wil je graag meer weten over loopbaanbegeleiding bij autisme, onze werkwijze en wat wij hierin voor jou of je cliënt kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    “Loopbaanbegeleiding bij je persoonlijke loopbaanontwikkeling”