Over Autisme Centrum Groningen

Re-integratie bij autisme
Loopbaanbegeleiding
Sollicitatietraining
Jobcoaching
Over Autisme Centrum Groningen
Over Autisme Centrum Groningen

Voor mensen met autisme

Binnen ons Autisme Centrum in bieden wij diverse diensten voor mensen met autisme in regio Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben hierbij de focus gelegd op autisme coaching, begeleiding, re-integratie en jobcoaching. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme, met oog op het vinden en/of behouden van een baan en de weg daar naar toe.

Wat doen wij als Autisme Centrum?

Als Autisme Centrum voelen wij een sterke maatschappelijke betrokkenheid om mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden bij verschillende facetten in hun (loopbaan)ontwikkeling. Hiervoor bieden wij verschillende begeleidingstrajecten, zoals re-integratie bij autisme, begeleiding na een burn-out, loopbaanbegeleiding bij autisme en sollicitatietraining op maat.

Onze maatschappelijke visie en missie

Met veel kennis en ervaring zien wij het als onze missie om MBO en HBO opgeleide mensen en medewerkers met autisme te helpen in hun loopbaan. Met zeer persoonlijke autisme begeleiding, willen wij graag die mensen met autisme helpen die nu tussen wal en schip vallen. Dit zijn ook vaak middelbaar of hoger opgeleide autisten die nergens terecht kunnen en zich niet (meer) happy voelen in hun baan of ander werk zoeken. Wij maken ons sterk om een luisterend oor te bieden en samen tot werkbare oplossingen te komen.

Waarom ons Autisme Centrum

  • Altijd maatwerkbegeleiding naar behoefte

  • Specifiek voor MBO en HBO opgeleiden

  • Veel kennis en ervaring met autisme

  • Werkt graag samen met gemeenten en bedrijven

  • Staat open voor samenwerkingsprojecten

Meer informatie over ons Autisme Centrum ontvangen?

Wil je meer informatie over ons Autisme Centrum in Groningen, heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

“Maatwerk autisme coaching en begeleiding naar behoefte”