Over Autisme Centrum Groningen

Over Autisme Centrum Groningen

Over Autisme Centrum Groningen
Voor mensen met autisme

Binnen ons Autisme Centrum bieden wij diverse diensten voor mensen met autisme in regio Groningen, Friesland en Drenthe. Wij leggen hierbij de focus op autisme coaching, loopbaanbegeleiding, re-integratie en persoonlijke ontwikkeling. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme op MBO en HBO niveau. Wij zetten hiervoor diverse coaching instrumenten of maatwerk trainingen in die bijdragen aan hun zelfstandigheid, (loopbaan)ontwikkeling en persoonlijk functioneren in de maatschappij en op de arbeidsmarkt.

Wat doen wij als Autisme Centrum?

Als Autisme Centrum voelen wij een sterke maatschappelijke betrokkenheid om mensen met autisme te begeleiden bij verschillende facetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor bieden wij verschillende begeleidingstrajecten, zoals re-integratie bij autisme, burn-out coaching, loopbaanbegeleiding bij autisme en diverse trainingen om de weerbaarheid, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en communicatie te bevorderen.

Onze visie en missie

Met onze kennis en ervaring zien wij het als onze missie om mensen met autisme te adviseren en te helpen in hun persoonlijke groei en loopbaan. Met  persoonlijke autisme begeleiding willen wij graag die mensen met autisme helpen die nu tussen wal en schip vallen. Dit zijn vaak middelbaar of hoger opgeleide mensen die niet in de reguliere hulpverlening terecht komen of niet de juiste begeleiding kunnen vinden. Wij maken ons sterk om een luisterend oor te bieden en samen tot werkbare oplossingen te komen. We willen graag alle vraagstukken en behoeftes in kaart te brengen en daarop een maatwerk hulptraject inzetten.

Waarom ons Autisme Centrum

  • Altijd maatwerkbegeleiding naar behoefte

  • Specifiek voor MBO en HBO opgeleiden

  • Veel kennis en ervaring met autisme

  • Werkt graag samen met gemeenten en bedrijven

  • Staat open voor samenwerkingsprojecten

Meer informatie over ons Autisme Centrum ontvangen?

Wil je meer informatie over ons Autisme Centrum in Groningen, heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou of je bedrijf kunnen betekenen? Bel ons of vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    “Maatwerk autisme coaching en begeleiding naar behoefte”