Sollicitatietraining voor mensen met autisme

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Assertiviteitstraining
Loopbaanbegeleiding
Autisme coach
Re-integratie bij autisme
Sollicitatietraining voor mensen met autisme
Sollicitatietraining voor mensen met autisme

Sollicitatietraining bij het solliciteren

Solliciteren voor mensen met autisme is vaak extra lastig. Een sollicitatietraining voor mensen met autisme, helpt je om met meer zelfvertrouwen en goede voorbereiding te solliciteren of een sollicitatiegesprek te voeren. Bij ons Autisme Centrum kun je 1 op 1 sollicitatietraining aanvragen. Op aanvraag doen wij dit ook in kleine groepjes.

Sollicitatietraining voor mensen met autisme

Ben je op zoek naar een passend werk of andere baan? Heb je onlangs je studie afgerond, maar vind je het best lastig om een goed CV te maken, sollicitatiebrieven te schrijven en je zelf op LinkedIn te presenteren? Hoe beter je dit voor elkaar hebt, hoe groter je kansen worden op een (nieuwe) baan die bij je past. Een sollicitatietraining voor mensen met autisme, kan je helpen om goed te solliciteren, met alle aspecten die hierbij komen kijken. Jezelf op de voorgrond zetten en precies dat vertellen wat een werkgever graag wil horen, is waarschijnlijk nou net niet waar je in uitblinkt. Daar wil ons Autisme Centrum je graag bij helpen.

Voor wie is deze sollicitatietraining bedoeld?

Met onze sollicitatietraining voor mensen met autisme, helpen wij zowel studenten, afgestudeerde jongeren, als volwassenen die (opnieuw) moeten leren solliciteren. Deze sollicitatietraining is vaak een één op één training. Op verzoek kunnen wij deze training ook in kleine groepjes geven op scholen, op een locatie in de omgeving of voor een bedrijf, gemeente of het UWV. Wij houden hierbij rekening met de vraag en de behoefte, zodat wij zo maatwerk gericht mogelijk de inhoud van de sollicitatietraining kunnen afstemmen op de vraag. Dit kan dus wisselend zijn.

Sollicitatietraining: CV maken, sollicitatiebrieven en LinkedIn

In deze sollicitatietraining voor mensen met autisme, bieden bij ook hulp bij het maken van een goed CV en bijbehorende sollicitatiebrieven. Ook komt Solliciteren via Social Media aan bod. Hoe zet je nu een goed profiel op LinkedIn op en hoe kom je met bedrijven in contact via social media? Veel vacatures worden op LinkedIn geplaatst. Het is natuurlijk raadzaam dat jij ook weet waar je deze kunt vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden om te solliciteren en die leggen we je allemaal uit in deze sollicitatietraining.

Heb je meer hulp nodig bij het maken van keuzes in je loopbaan? Lees dan ook de informatie bij loopbaanbegeleiding voor mensen met autisme.

Wil je met meer zelfvertrouwen solliciteren en jezelf verbeteren op bepaalde sociale aspecten, kan onze assertiviteitstraining wellicht ook een aanvulling zijn.

Voordelen sollicitatietraining

Wat zijn je voordelen van deze sollicitatietraining en wat levert het je op?

  • Eén op één training op maat of in kleine groepjes

  • Volledig afgestemd op je behoefte en vragen

  • Zowel een eenmalige training of meerdere trainingssessies

  • Je weet hierna jezelf op je best te presenteren naar de arbeidsmarkt

  • Leren solliciteren via Social Media en met name LinkedIn

  • Samen met de jobcoach sollicitatiegesprekken oefenen

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze sollicitatietraining zijn afhankelijk van de omvang van de training, het aantal trainingssessies en of het om een individuele sollicitatietraining gaat, of een groepstraining. Je kunt al een sollicitatietraining volgen vanaf €149, — .

Mogelijk kan je in aanmerking komen voor een vergoeding. Kijk daarom ook even bij vergoedingen en tarieven.

Heb je hulp bij het solliciteren nodig?

Wil je graag hulp bij het solliciteren omdat het je steeds afwijzingen krijgt of een nieuwe baan wilt vinden? Welke reden je dan ook hebt, binnen ons Autisme Centrum helpen wij je graag bij al je sollicitatie-activiteiten. Wil je meer weten of een aanvraag doen? Bel of mail ons of vul je contactgegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    “Sollicitatietraining bij je CV, LinkedIn, sollicitatiebrieven en sollicitatiegesprekken”