Loopbaanbegeleiding bij autisme

BEKIJK OOK DEZE DIENSTEN OF TRAININGEN

Autisme coach
Re-integratie bij autisme
Sollicitatietraining
Jobcoaching
Loopbaanbegeleiding bij autisme
Loopbaanbegeleiding bij autisme

Loopbaanbegeleiding bij autisme nodig?

Bij ons Autisme Centrum kun je loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen. Wij geven o.a. maatwerk loopbaancoaching bij werken met autisme en een passende baan vinden. Wij helpen je in je loopbaanontwikkeling met al je loopbaanvragen.

Loopbaanbegeleiding bij autisme in Groningen, Friesland en Drenthe

Vanuit ons Autisme Centrum werken wij voornamelijk in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Ervaar je problemen op je werk, heeft je werkomgeving moeite met jouw manier van communiceren of voel je je er niet tussen horen? Het kan ook zijn dat je je baan niet meer leuk vindt, geen werk (meer) hebt of een nieuwe baan zoekt. Voor al je loopbaanvragen en problemen kun je bij ons loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen.

Loopbaanbegeleiding of jobcoaching

In sommige gevallen wordt de diagnose Autisme Spectrum Stoornis op latere leeftijd vastgesteld. Je kan daardoor vastlopen in je werk, je gaan ergeren of afsluiten van de drukte in je werkomgeving. Het kan ook zijn dat je niet meer kunt of wilt voldoen aan de eisen die aan je gesteld worden. In bepaalde gevallen kun je dan ook loopbaanbegeleiding bij autisme via je werkgever aanvragen. Dit kan ook in de vorm van autisme begeleiding of jobcoaching zijn. Wij zetten dan juist in op het behoud van je baan of gaan in gesprek met je werkgever om noodzakelijke verbeterpunten met jou en je werkgever te bespreken.

Loopbaanbegeleiding bij een nieuwe baan vinden?

Ben je werkeloos, doe je verwoede pogingen om een goede baan te vinden, maar het lukt je niet? Wil je een nieuwe baan of zoek je ander, meer passend werk voor je zelf? Binnen ons Autisme Centrum bieden wij loopbaanbegeleiding voor MBO, HBO en WO opgeleiden. Deze doelgroep krijgt vaak niet de juiste begeleiding of hulp bij hun loopbaan. Waar vind je nu een loopbaancoach die veel kennis en ervaring met autisme heeft? Woon je in de regio Groningen, Friesland of Drenthe? Klop dan bij ons aan en dan gaan wij kijken waar wij jou als ervaren loopbaanbegeleider bij kunnen helpen.

Heb je een burn-out gehad, ben je langdurig ziek geweest of zoek je eigenlijk hulp bij het re-integreren terug naar werk? Lees dan verder op re-integratie bij autisme.

Altijd maatwerk op je behoefte afgestemd

Loopbaanbegeleiding bij autisme is altijd maatwerk. Elke persoon met autisme is weer anders. Waar jij mogelijk tegenaan loopt, kan bij een andere cliënt weer heel anders zijn. Wij bieden dan ook altijd een individueel loopbaantraject dat volledig is afgestemd op jouw behoefte. Heb je bijvoorbeeld hoogfunctionerend autisme, dan zijn jouw loopbaanvragen vaak heel anders dan iemand die net weet dat hij of zij autisme heeft. Wij kijken wat je knelpunten zijn, wat je loopbaanvraag precies is en streven samen naar het gewenste doel.

Ben je aan het solliciteren?

Solliciteren naar een passende baan wordt vaak als behoorlijk lastig ervaren. Je moet je zelf tenslotte op je best presenteren, sollicitatiebrieven schrijven, zorgen dat je een goed CV hebt. Hoe doe je dat allemaal? Als je specifieke hulp bij het solliciteren wilt, dan kunnen wij je een sollicitatietraining bij autisme geven. Met onze jarenlange kennis en ervaring als loopbaancoach, adviseur en sollicitatietrainer, kunnen wij je van begin tot eind professioneel begeleiden bij elke stap in het sollicitatieproces.

Op welke locatie wordt de loopbaanbegeleiding gegeven?

Wij geven loopbaanbegeleiding op onze locaties in Groningen, Winschoten, Assen of Drachten. Afhankelijk van je woonplaats, vinden de gesprekken plaats op de locatie waar jij het dichtst bij woont.

Loopbaanbegeleiding bij autisme aanvragen?

Wil je graag meer weten over loopbaanbegeleiding bij autisme, onze werkwijze en wat wij hierin voor jou  of je cliënt kunnen betekenen? Bel ons voor meer informatie of vul je contactgegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    “Loopbaanbegeleiding bij je persoonlijke loopbaanontwikkeling”